keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Wanhoja ikkunoita ja sisustustekstejä!

 Minussa on sen verran "hamstraajan vikaa", että säästelen ja hommailen vanhoja ikkunoita. Olen vuosien mittaan keräillyt erilaisia sisustustekstejä ja liimannut niitä maalattuihin pintoihin. Huutokaupoissa aina mietin miltähän tuo esine näyttäisi jos sen maalaisi/entisöisi. Jos aikaa olisi enemmän, tekisin ikkunoita paljon enemmän. Nyt olen viikon lomalla ja totta kai ainakin yksi ikkunaprojekti piti olla työn alla ja tällä kertaa projekteja oli kaksi:). Pidän myös maalaamisesta ja tällä hetkellä erityisesti valkoisesta väristä. Näin pimeinä syksyisinä iltoina on mukava maalata otsalamppu otsalla...siinä jos missä työasiat unohtuu:). Tällä kertaa kokeilin ensimmäistä kertaa "huurremaalia". Oli aika kallista lystiä, kun yksi purkki maksoi 15 euroa ja se riitti yhteen ikkunaan...:). Sisustustarroja olen ostanut/tilannut Sisustuspuoti Sateenkaarentaa-nimisestä sisustusliikkeestä Äänekoskelta.

Myös Hannele´s- sisustuskaupasta Vaajakoskelta olen ostanut muutamia tarroja. Kohta koko koti on yhtä sisustustarraa:) Ohessa muutamia kuvia, tänään viimeistelin kuvista kaksi ensimmäistä joista toinen on hylly ja toinen makuuhuoneen seinälle "makeita unia" toivottelemaan:)

Hylly vanhasta ikkunastaHuurremaalia ja sabluunaa


Huurremaali ja kalustemaali

Eteisen ikkuna
Arkut jotka maalattu ja tuunattu:)Keittiön "ikkuna"

Makuuhuoneen "ikkuna"

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja! Erityisesti tuo keittiö-juttu oli mun mieleen.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania!
  Minähän tein kerran sellaisen kokovartalo peilin vanhan maalaistalon ikkunanpokasta. Hioin ihan varovasti ja jätin vanhan maalin alle että siitä jäi röpöläinen ja jätin saranatkin paikalleen. Maalasin sen kultamaalilla ja ostin lasikaupasta peililevyn siihen taakse.
  Pää kuumeisena olen miettinyt mikä olisi paras tapa kuljettaa se Suomesta tänne Kaliforniaan. En raaskinut sitä myydä vaan se odottaa minua sielä vanhempien varastossa.

  VastaaPoista
 3. On kyllä hienoja! Taidan tilata yhden sulta siihen meidän kesällä (tai siis tietenkin jo helmikuussa) valmistuvaan huvimajaan ;)
  TerhiB

  VastaaPoista
 4. ihanaa, googlen kautta eksyin tänne; sisustusteksti-sabluunoita hakiessa. Tosi kaunis idea tuo ikkunahylly!

  VastaaPoista