lauantai 29. joulukuuta 2012

Pihan rakennuksia talven ja lumen keskellä

Uuden vuoden uudet kujeet ovat käsillä... Vuosi 2012 on ollut hyvin antoisa,  kotona puuhastellessa aina kun vapaa-aika on antanut myöten. Blogin alussa kerroin että teemme pihallamme vanhasta riviaitan hirsistä aittaa pihapiiriimme. Myös savusauna valmistui vuotta aiemmin samaan pihapiiriin.  Meillä on aina joku "projekti" kotona meneillään, tänä vuonna se on ollut riviaitta. Aitta on vielä kesken, mutta olen jo sisustanut sitä sisältä :) .Verhoja en ole vielä voinut ripustaa kun ei ole vielä ikkunoita, mutta eiköhän sekin aika koita. Ohessa muutamia kuvia riviaitasta johon olen kerännyt talonpoikaista huonekalua ja muuta keräilyesineistöä. 


Pakkanen on ollut näin loppuvuodesta aika kireää, mutta  luonto on kyllä kaunis kun aurinkokin välillä pilkottaa. Käymme talvisin lämmittelemässä kotaa ja siellä on mukava tulen loimussa istuskella ja miettiä syntyjä syviä ja vaikka tulevaisuuden suunnitelmia&projekteja :)

Onnea ja iloa tulevaan vuoteen 2013!
2 kommenttia:

  1. Niin on lämminhenkinen mökki,että voisin muuttaa sinne.Kaikkea hyvää uudelle vuodelle.Ps.mullakin heräsi halu sisustaa jotain uusiksi,kun näin tuon yläkuvan,se on niin kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) On kyllä hyvä kun on aitta pihassa jota voi sisustella kun kodin seinät ei anna enää myöten talonpoikaisille huonekaluille ;) . Mukavaa vuodenjatkoa sinulle ja sisustusintoa :)

    VastaaPoista